PalGeek Norge

Om PalGeek Norge

Det er spennende tider i vente for PalGeek Inc. med åpningen av nye kontorer i Oslo, Norge. PalGeek Inc. introduserer sine innovative digitale produkter i kombinasjon med den beste kundeservicen til det europeiske markedet. Det primære fokuset vil i utgangspunktet være nettbasert merkevarebygging, offisielle nettsider for bedrifter, e-handel, og digitale markedsføringstjenester. Vi ser frem til å jobbe med bedrifter i Norge og Europa med å ekspandere deres markedsandel, øke inntekter og lønnsomheten.

Om PalGeek Inc.

PalGeek Inc. er et kanadisk teknologiselskap grunnlagt i 2013. Gjennom innovasjon og et solid engasjement for kvalitetsmessige produkter og kundeservice har PalGeek Inc. økt kundebasen sin på global basis. Med avdelinger i USA, Canada, Norge og Dubai, hjelper PalGeek Inc. virksomheter og organisasjoner over hele verden med å digitalisere daglig forretningsdrift, øke inntekter, maksimere lønnsomhet, og forbereder dem på mulige teknologiske utfordringer.

Leder for PalGeek Norge

Om Oday Almassri, Client Account Manager, på det norske markedet i PalGeek Norge.

Oday Almassri er en talentfull leder for bedriftsutviklingen ved vårt nyåpnede kontor i Oslo. Oday er utdannet ved handelshøyskolen BI, med en bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Han innehar et vidt spekter av ekspertise innen både offentlig og privat sektor, senest fra hans stilling i Posten Norge AS. Oday er lidenskapelig opptatt av å skape verdi for våre kunder i Norge gjennom å tilby digitale produkter av toppkvalitet og å skape eksepsjonell  kundeservice. Hans primære rolle er å informere våre norske kunder om hvordan PalGeeks digitale produkter og tjenester kan løse deres daglige drifts utfordringer, øke inntekter og lønnsomhet.

Du kan kontakte Oday på telefon: +4794229999 eller epost: [email protected]

Noen ord fra vår administrerende direktør

Hei, og takk for at du valgte PalGeek. Vi beæres hver dag av at våre kunder fra hele verden velger PalGeek til å løse deres forretningsmessige utfordringer, og til å hjelpe dem med å digitalisere driften av deres virksomhet, slik at de forblir konkurransedyktige i en verden som alltid er i bevegelse. Jeg er stolt over å lede et innovativt og fremtidsrettet teknologiselskap, som er fokusert på å levere genuin verdi til våre kunder og investorer. Våre produkter er innovative forretningsløsninger, som gir kundene våre et betydelig konkurransefortrinn. Jeg kan nesten ikke tøyle min begeistring, og ser frem til å demonstrere løsningene våre til deg i nærmeste fremtid.

Basem Temraz, CEO PalGeek Inc.

PalGeeks visjon

Å skape produkter og tjenester som ruster våre kunder til å løse dagens og fremtidens utfordringer.

PalGeeks verdier

Vi skaper eksepsjonell verdi

Hver dag kommer vi på jobb hos PalGeek med et enkelt mål, å skape eksepsjonell og genuin verdi. Vi skaper verdi for våre kunder, aksjeholdere, ansatte, og samfunnet. Denne dedikasjonen til verdiskapning innvirker på måten vi opererer, produktene vi skaper og kundene vi ekspederer.

Vi skaper eksepsjonelle produkter

Å skape eksepsjonelle produkter som er rike på funksjonalitet og i høy kvalitet er vår daglige lidenskap. Fra behovserkjennelse, konseptkreasjon, design stadiet, utvikling, til produktet når kundene våre, streber vi etter å skape unike, funksjonelle og bestandige løsninger.

Vi leverer eksepsjonell service

Vår eksepsjonelle kundeservice starter ikke når et produkt først er kjøpt, tvert imot, begynner den allerede ved vår første interaksjon. Første presentasjon, første demonstrasjon, gjennom hele salgsprosessen, og til slutt gjennom hele produktets livsløp. Vi er ikke perfekte, men vi streber etter å bli det hver eneste dag.

Pin It on Pinterest

Share This